Indkørslen til luksushotellet Fayrouz Hilton hvor jeg boede. Hotellet ligger i en kæmpe have med palmer, blomster, grønne plæner og med masser af sol og fuglesang. Haven bliver omhyggelig passet af flere havemænd der går og luger planter og slår græs dagen lang. På hotellet er der flere restauranter, fitnesscenter, flere svømmebassiner samt egen strand med god plads og hvor solsenge og håndklæder er frie for hotellets gæster.

Morgenmaden som er med i opholdet var helt fantastisk - stor buffet med alt hvad man kan tænke sig til morgenmad og hvad er skønnere end at sidde og spise ude i solen ved 7 - 8 tiden en December morgen hvor man både kan se og høre det røde hav ?.

Indkørslen til hotellet

De fleste af os boede i små bungalows hvor der er terrasse på begge sider. Der er sove/opholdsrum med kabeltv, gratis pengeskab, telefon,  kogekande med gratis nescafe og tebreve, sofa, skrivebord samt masser af skuffe - skabsplads og aircondition. Derudover er der badeværelse med kar og hårtørrer.

Der var rengøring 7 dage om ugen,

 

Sådan boede vi på Hotel Hilton

Her et billede af den skønne strandpromenade taget først på dagen, idet der her normalt var masser af mennesker. Promenaden går neden for hotellerne - mellem hotellerne og stranden. Promenaden starter inde i centrum og går nogle kilometer ud langs alle hotellerne.

Bemærk så rent der er - der blev gjort rent det meste af døgnet, så der lå aldrig hverken papir eller cigaretskodder mv. og flød

 

Strandpromenaden

Her et billede af Naama bay midt om dagen, hvor de fleste ligger ved stranden. Om aftenen er her utroligt stemningsfyldt med lys, duft af alverdens køkkener, orientalsk musik. Man spiser godt til rimelige penge på de mange restauranter - lige fra Mc Donalds til kinesisk eller indisk mad. En aften spiste jeg på den libanesiske restaurant i indkøbscentret - her fik jeg de bedste lammekoteletter jeg nogensinde har smagt. Der er også diskoteker samt mulighed for at se mavedans.

 

 

 

Strøget

Her en af de mange souvenirbutikker. Ud over figurer kan man købe vandpiber i mange størrelser samt æbletobak hertil, guldsmykker, parfume, krydderier, papyrus, egyptisk bomuld - Djabellaer eller hvad med et klæde magen til det Arafat gik med om hovedet ?

Der skal pruttes om prisen.

Sinai ørkenen

Holgers Rejser

 

 

Souvenirbutik