Mit indtryk:

Her lidt billeder fra min juleferie (2001) med Alletiders rejser på Gran Canaria. Det var tredje gang jeg var på Gran Canaria - de fleste der var med havde været der 10 - 15 gange og enkelte 30 gange. Udover det er et at de nærmeste steder, hvor der er rimeligt med sol og varme om vinteren, fatter jeg ikke hvorfor folk bliver ved at komme her igen og igen..

 

Gran Canaria

Puerto Rico

Puerto Feliz

Jeg boede på Puerto Feliz, et dejligt veludstyret og rent lejlighedshotel beliggende oppe ad bjergsiden. Her bor man godt og centralt, hvis man ikke er støjfølsom På byens største diskotek der er beliggende 207 trin nede danser man til kl. to om natten (juleaften til kl. 6. morgen). OBS. - lad være med at bestille med morgenmad hvis man står op om morgenen - morgenmadsrestauranten åbner først kl. 9 !!!! 

Indkøbscentret

Her udsigten over indkøbscentret, hvor der er over 50 restauranter og masser af butikker med elektronik og fotoudstyr, parfume og cigaretter og spiritus samt afskyelige souvenirs. Øen er frihandelsområde, så cigaretter, spiritus og parfume er billigt, hvorimod man nok skal være lidt forsigtig med elektronik og fotoudstyr

Stranden Puerto Rico

Her stranden i Puerto Rico. Som man kan se er den rimelig overbelagt

Ny_Strand

Derfor har man lavet en ny strand, som man kan komme ud til ad en charmerende gangsti på klippesiden langs vandkanten ca. 5 km. fra den "gamle" strand. Som det kan anes på billedet er man ved at bygge hoteller herude, så det er nok et spørgsmål om tid at den bliver lige så overrendt som den gamle.

Puerto Mogan

Fra et besøg på markedsdagen i den charmerende tidligere fiskerby Puerto Mogan. Man kan tage en glasbundsbåd fra havnen i Puerto Rico og sejle dertil på en halv time. - kan meget anbefales. 

Palmitos

Her fra et besøg i Palmitos Park. Man kan tage bussen fra Puerto Rico og der er en køretur på ca. en time derud. Der er meget at se, mange forskellige dyr. fugle sommerfugle, fisk orkideer samt opvisning med ørne, falke, papegøjer mv. - men entreen er rimelig høj (godt 100 kr. + busbillet t/r.)

Sørøver

Dette var lidt om den uge jeg tilbragte i Puerto Rico - der var sol men ikke de store oplevelser - stedet er vist bedst hvis man rejser for at feste og ligge ved stranden.

Holgers billeder